header banner
Default

The cryptocurrency names are Synthetix, Solana, and Shiba Memu


  • Shiba Memu, de snelgroeiende meme-coin, heeft al meer dan $2,7 miljoen opgehaald.

  • Solana staat onder druk omdat houders wachten op een grote FTX-dump.

De prijzen van cryptocurrency zijn de afgelopen dagen gestabiliseerd nu investeerders reageren op de aanhoudende TradFi-trend in de sector. Dinsdag werd Franklin Templeton de nieuwste financiële gigant die een aanvraag indiende voor een spot Bitcoin ETF.

Als gevolg hiervan is Bitcoin boven de belangrijke steun van $26.000 gebleven, terwijl tokens als Hedera Hashgraph, IOTA, Tron en VeChain met meer dan 5% zijn gestegen. Tegelijkertijd blijft Shiba Memu, een opkomende AI-meme coin, schitteren naarmate de investeringen stijgen. Het heeft nu in slechts een paar maanden tijd meer dan $ 2,78 miljoen opgehaald.

Shiba Memu-voorspelling

Shiba Memu is een opkomende cryptocurrency op het kruispunt van meme-munten en de groeiende trend van kunstmatige intelligentie (AI). De ontwikkelaars hopen er het beste alternatief van te maken voor andere meme-coins zoals Shiba Inu en Dogelon Mars.

Ze hopen dat te doen door ervoor te zorgen dat het nut heeft in zijn netwerk, in tegenstelling tot andere meme-munten zoals Pepe en Milady. Als gevolg hiervan zal Shiba Memu, volgens de whitepaper, sleuteltechnologieën omarmen zoals Natural Language Processing (NLP), sentimentanalyse en beeld- en videoanalyse.

Tegelijkertijd zullen Shiba Memu-houders twee belangrijke manieren hebben om rendement te genereren. Net als andere tokens zullen ze geld verdienen als de prijs stijgt. In feite hebben oorspronkelijke Shiba Memu-kopers hier al van geprofiteerd, aangezien de symbolische prijs elke dag stijgt.

Ten tweede zullen ze geld verdienen door te staken. Staking zal deze houders stimuleren om actiever te zijn in het Shiba Memu-ecosysteem. De whitepaper voegt hieraan toe:

“Staking met Shiba Memu is een innovatief programma voor ons platform AI om de kennis en expertise van de gemeenschap te benutten bij het vergroten van de marketingeffectiviteit en aanwezigheid in de sector.”

Je kunt het Shiba Memu-token hier kopen.

Solana prijsvoorspelling

De prijs van Solana heeft de afgelopen maanden een sterke bearish trend doorgemaakt, omdat de vraag naar het token afnam. Het is gedaald van een hoogtepunt van $32,32 in juli naar de huidige $17,50. Deze uitverkoop is geïntensiveerd nadat de rechter die toezicht hield op de FTX-faillissementszaak groen licht gaf om deze activa te verkopen.

Er wordt geschat dat FTX meer dan $1 miljard in Solana bezat, wat een aanzienlijk bedrag is aangezien Solana een marktkapitalisatie heeft van meer dan $7,5 miljard. Daarom zal de volgende prijsactie voor Solana afhangen van hoe de beheerders besluiten ze te verkopen. Een directe dump zal de prijs van SOL scherp doen dalen. Een langzamer en ordentelijker proces zal leiden tot stabiele prijsactie.

Technisch gezien blijft de prijs van Solana onder de voortschrijdende gemiddelden over 25 en 50 dagen. Het is ook onder het psychologische niveau van $20 en de belangrijke steun op $19,10 (laagste punt van 1 september) gekomen. Daarom zal Solana waarschijnlijk blijven dalen, aangezien verkopers de belangrijkste steun op $15 richten.

1694635627202-697d1833-16ac-4d79-81c1-62f398216c3a

Prijsvoorspelling Synthetix

De prijs van Synthetix bewoog de afgelopen dagen zijwaarts. Op de 4H-grafiek handelde het token op $2,12, een paar punten onder het dieptepunt van deze week op $2. Op de 4H-grafiek is de munt geconsolideerd op de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. De Relative Strength Index (RSI) is gestegen en heeft het neutrale punt van 50 overschreden.

Daarom zal de prijs van SNX de komende dagen waarschijnlijk in dit bereik blijven en vervolgens een bearish uitsplitsing ondergaan naar $1,88, het laagste niveau op 1 september en 17 augustus.

1694635627363-c5ba3e0a-b26e-4de3-a8d5-cb23e7ca0ef6

Sources


Article information

Author: Kenneth Rivas

Last Updated: 1699463881

Views: 839

Rating: 4.8 / 5 (80 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kenneth Rivas

Birthday: 1971-04-01

Address: 222 Lisa Stravenue Suite 295, South Carrie, AK 48858

Phone: +4283855409495719

Job: Article Writer

Hobby: Hiking, Orienteering, Cross-Stitching, Quilting, Embroidery, Running, Pottery

Introduction: My name is Kenneth Rivas, I am a transparent, clever, striking, resolved, Gifted, candid, unswerving person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.